Tämä on fART

Haluan onnitella sinua. Olet löytänyt fART:n. Seuraavaksi haluaisit kenties tietää, mikä hemmetti on fART. 

Aivan kuten taide kyseenalaistaa vanhaa ja tavanomaista, fART on fabriklaisille keino irtaantua alaamme määrittelevistä toimintamalleista, kyseenalaistaa ne ja löytää uusia ilmaisemisen keinoja. fART on alusta ja kehikko kaikille fabriklaisille ilmaista itseään ilman rajoittavia tekijöitä. Se on mahdollisuus testata omia lahjoja ja kykyjä, mikä kasvattaa samalla koko Fabrikin luovaa pääomaa.
     Irtaantuminen toimii myös tämän ensimmäisen fART-julkaisun teemana. Viimeiset viikot fabriklaiset ovat pohtineet muun muassa sitä, mitä on irtaantuminen ja miten sen voi saavuttaa. Voiko mieli irtaantua kehosta tai voiko ihminen irtaantua toisesta ihmisestä?
     Taide ei kuitenkaan aina onnistu olemaan taidetta. Myönnämme, että joskus meiltäkin pääsee pelkkä pieru. Me olemme kuitenkin ylpeitä niistäkin. fART on suunniteltu matalankynnyksen alustaksi, jossa saa huoletta myös epäonnistua. Oleellista ei ole se, tuliko tehtyä taidetta vai päästettyä pieru. Oleellista on se, että fabriklaiset ylipäänsä tekevät. Kannustamme kaikkia kokeilemaan, koska vain siten voimme rikkoa vanhaa ja löytää uutta.
     fART on siis sekä taidetta että pierua. Sitä tullaan julkaisemaan luovaan tyyliin sopien säännöllisen epäsäännöllisesti. Toivottavasti fART antaa sinulle yhtä paljon ajateltavaa ja hämmästeltävää kuin se on antanut meille.
     Koko fART:in porukka haluaakin toivottaa sinulle nautinnollisia taidehetkiä ja antoisia hajuhaittoja.